Més de 7.800 espectadors van passar per l’Auditori de Cornellà

El teatre va tancar la temporada Hivern-Primavera’23 amb un 47,75% més que en la temporada anterior superant les xifres d’abans de la pandèmia

-. La temporada Hivern-Primavera’23, que va concloure el passat dissabte amb l’actuació de Kiki Morente, deixa un balanç molt positiu amb més de 7.800 espectadors, xifra que suposa un increment del 47,75% respecte el nombre d’espectadors que van venir a L’Auditori en la passada temporada, programació que va recuperar la normalitat després de les restriccions a causa de la pandèmia. El balanç de públic també supera el registrat en temporades anteriors posicionant L’Auditori de Cornellà com a equipament cultural de referència no només a Cornellà, sinó també en l’àrea metropolitana de Barcelona.

Auditori Cornella web

Entre el mes de gener i maig l’escenari cornellanenc va acollir un total de setze espectacles de disciplines diverses que van registrar una mitja d’ocupació total del 85,2%. S’han passejat per L’Auditori moltes cares conegudes. En set dels espectacles es va exhaurir les entrades on cal destacar ‘Madama Butterfly’, la primera òpera que es va representar en L’Auditori al llarg de la seva història i una de les principals apostes de la temporada amb excel·lent acollida. D’altra banda, el públic també va demostrar aquests mesos la voluntat de recolzar nous talents amb una bona resposta dels espectacles inclosos en el Cicle Emergents.

Frphd9 WAAY5C0r

FulkZEYWcBAdNmp

Aquest balanç positiu de la temporada que ara culmina és un veritable revulsiu de cara a la nova programació Tardor’23 en què ens espera setze grans cites més: música, teatre, espectacles per a totes les edats, dansa... una cartellera de primer nivell amb cares molt conegudes.

Redacció / Fotos: Arxiu-L'Auditori

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix