Els santfeliuencs Nil Moliner i OBK, premiats per la Cadena 100

La gala se celebrarà el pròxim 29 d’abril al Teatre Municipal El Jardí de Figueres

En línia amb la seva clara aposta per la música en català, Cadena 100 organitzarà el pròxim dissabte 29 d’abril, al Teatre Municipal El Jardí de Figueres, una nova edició dels premis “Números 1 a Catalunya de Cadena 100”. L'objectiu és premiar i rendir homenatge als grups i artistes catalans que han sigut i són referents del panorama musical. La música baixllobregatina serà una de les grans protagonistes.

NIL MOLINER

En una mateixa nit, i al mateix escenari, sonaran referents del pop-rock català, com SAU, Sopa de Cabra o Miquel Abras, Manu Guix, la guanyadora del concurs televisiu ‘Eufòria’ Mariona Escoda, els cantants SUU i Sara Roy, els sempre festius L'Adhesiu, l'eurovisiva i ex concursant d’'Operació Triomf’ Beth, i artistes joves que estan demanant pas com Depol,  o el Festival Acústica, entre altres premiats.

Un altre plat fort de la cerimònia serà l'actuació d’Els Amics de les Arts, i una fi de festa que anirà a càrrec d'un dels cantants més estimats i amb més projecció del moment, el santfeliuenc Nil Moliner, que tocarà alguna de les seves cançons més conegudes. A més, OBK també rebran un reconeixement.

La gala començarà als 20:30h i estarà conduïda per Xavi Caminals, presentador de “La millor varietat musical” de CADENA 100.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix