La cornellanenca Marina Salas guanya el Premi Max a la millor actriu

Per la seva interpretació, juntament amb Marta Nieto, en l’obra de teatre “La Infamia”

El Baix Llobregat i Cornellà de Llobregat estan d’enhorabona, ja que compten amb una de les millors actrius de teatre del moment en el panorama català i nacional. Marina Salas, juntament amb la seva companya de repartiment Marta Nieto, van ser guardonades ex aequo a la millor actriu de teatre, atorgat per la Fundació SGAE, per la seva interpretació en "La infamia". Una història basada en el relat del seu propi segrest de la periodista mexicana Lydia Cacho (Ciutat de Mèxic, Mèxic 1963).

Marta Nieto Marina Salas ganadoras 1784832829 182310471 667x375

Ft8LKCQX0A8Ow f

“És molt bonic tenir un premi per a les dues”, va dir Nieto, molt emocionada, mentre que Salas va recordar a tot l'equip tècnic i la tremenda història de Lydia Cacho. El guardó el va recollir durant la gal·la de la vint-i-sisena edició dels Premis Max que es va celebrar el passat dilluns 17 d’abril acull el Gran Teatre Falla de Cadis.

Ft yLLWWcAAxT1z

Radiografia

Marina Salas va néixer a Cornellà de Llobregat el 17 d'octubre de 1988. Filla de tècnic de pintura de cotxes i funcionària. En els seus inicis, va estudiar a l'escola de Teatre Memory de Barcelona, en Nancy Tuñón i en La Barraca. Va prendre classes amb l'actor anglès Will Keen i amb Adán Black, fundador de 'Theatre for the people'.

El seu primer paper al cinema va ser als disset anys amb la pel·lícula Sense tu (2006). A televisió va intervenir en dues sèries de la cadena autonòmica de Catalunya (TV3): ‘El cor de la ciutat’ (2005-2006) i ‘Mar de fons’ (2006-2007). En 2006 va formar part de l'elenc de l'obra ‘Panorama des del pont’ d'Arthur Miller, dirigida per Rafel Duran en el Teatre Nacional de Catalunya.

marina salas

També ha participat en altres sèries com a ‘Compte Enrere’ i ‘Desapareguda’ (2007), ‘Mamà Carlota’ (2008) i ‘El Comissari’ (2008-2009). Però la sèrie que la va impulsar a fama va ser ‘Hi ha algú aquí’ (2009-2010) de Quatre, on va interpretar el paper de Silvia Latiegui, la núvia d'Íñigo.

Al cinema va participar en pel·lícules com ‘Lope’ (2010) i ‘The Pelayos’ (2012), a més d'en les reeixides ‘Tres metres sobre el cel’ (2010) i la seva seqüela, ‘Tinc ganes de tu’ (2012). Però la seva trajectòria no acaba aquí perquè posteriorment va fer més pel·lícules. En 2012, Marina va començar la seva incursió en el teatre amb les obres ‘Llums de bohèmia’ i ‘Els fills s'han adormit’. Un breu resum d’una trajectòria molt llarga de la cornellanenca.

Redacció / Fotos: Premis Max-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix