La climentona Aitana es passa a la música house

La cantant ha publicat el nou senzill 'Los Ángeles' que ja ha posat a ballar milers de persones

Aitana ha decidit fer un gir al seu estil musical, apostant per la música house. La cantant climentona estrena amb ‘Los Ángeles‘ el primer avançament del seu nou projecte musical. L’artista estrena un videoclip on la podem veure explorant amb nois i noies en una festa plena de persones amb ganes de diversió, tot plegat sota la direcció de Vampire. La cançó formarà part del disc “Alpha“, com també cançons presentades anteriorment com ‘En el coche’ o ‘Formentera’.

FsX18jWXwAEEE48 1

A més, la cançó ha arribat de la mà d'un nou videoclip que, igual que la lletra de la cançó, es veu molt més maduro que els anteriors treballs que ha publicat Aitana. Per a molta gent, el llançament d'aquest projecte ha suposat un punt d'inflexió en la trajectòria de la de Santa Climent de Llobregat, ja que presenta un concepte i una estètica que poc tenen a veure amb els visuals pels quals ha estat coneguda fins ara.

Escoltar la música (YouTube) clíca aquí

Redacció / Fotos: Aitana-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix