'A escena', nova programació d'arts escèniques i familiars a Sant Boi

Dolo Beltrán, María Galiana i Àlex Casanovas són alguns dels noms propis que actuaran a la ciutat al febrer i al març

Durant els mesos de febrer i març arriba 'A Escena' a Sant Boi de Llobregat, una nova programació d'arts escèniques i familiars pensada per a un públic divers. Amb una proposta d'obres que han tingut una gran acollida del públic a teatres i sales referents, tindrem l'oportunitat de gaudir-les sense moure'ns de la ciutat.

Captura de pantalla 2023 02 18 a las 12.10.27

Cal Ninyo, Can Massallera, els casals de barri i les Termes Romanes acolliran aquest conjunt d'obres dirigides al gran públic i al públic familiar, però també amb propostes diferencials. Lectura dramatitzada, teatre participatiu i de gènere, teatre familiar, titelles i màgia ompliran els escenaris de Sant Boi.

Programació principal

'Família (im)possible', de la Sala Flyhard, obre la programació aquest diumenge 12 de febrer, a les 19 hores, a Can Massallera, amb la presència de l'actriu santboiana Dolo Beltrán al repartiment. 'Burkina Faso', 'Inmolación' o 'El plaer de la Paraula', del Club Elias, són altres obres programades per al mes de febrer. Al llarg de dos mesos tindrem el plaer de veure intèrprets destacats del panorama català i espanyol, com Lolo Herrero, María Galiana, Àlex Casanovas, Lluïsa Castell o Georgina Latre.

familia impossible 1

A Escena María Galiana

Música i espectacles familiars

Per al públic adult, unir música i teatre és ja una proposta tradicional a la programació d'arts escèniques de Sant Boi. 'Ojos verdes', un viatge musical des de la biografia de Miguel de Molina, es podrà veure al març.

Mag Stigman in Barcelona

Els i les més petites també podran gaudir d'espectacles! Començant pels més petits, 'Xino-xano' és una obra de titelles pensada per a nadons i infants de fins a 5 anys. 'El circ dels impossibles', del Mag Stigman, 'Bunji, la petita coala', 'Dones Valentes' i 'Marc Antoni i Cleopatra són algunes de les històries que se sumen a la programació familiar.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix