Es culmina el projecte Set Balcons de Montserrat al Baix Llobregat Nord

A finals del mes de desembre es va inaugurar el mirador d’Esparreguera

Amb l’obertura del Balcó d’Esparreguera a finals del mes de desembre, culmina el projecte Set Balcons de Montserrat, que permet a visitants, turistes, veïns i veïnes gaudir d’unes vistes panoràmiques excepcionals, així com de diverses activitats de senderisme, ciclisme i turisme familiar al voltant de la muntanya màgica.

esparreguera4633

 DSC7290

El mirador d’Esparreguera està ubicat al barri de Mas d’en Gall, al carrer de Can Fosalba, un punt amb bons accessos i una excel·lent vista panoràmica sobre el massís de Montserrat. Aquesta zona s’integra, a més, dins de la ruta natural d’Esparreguera i s’enllaça amb l’eix de Ponent, tram Montserrat-Corbera, de la xarxa de senders del Baix Llobregat. Així mateix, la ruta natural d’Esparreguera enllaça amb el GR 6.1, tram Esparreguera-Collbató-Montserrat.

balco del bosc de castellvi 1

Castellví de Rosanes

balco martorell

Martorell

balco abrera

Abrera

L’habilitació d’instal·lacions singulars en miradors naturals i panoràmics és un projecte impulsat pel Consorci de Turisme -amb el suport dels municipis participants, el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat, i la Diputació de Barcelon- que té com a finalitat ressaltar el territori del Baix Llobregat a través de l’espectacular teló de fons de la muntanya de Montserrat, zona que, a més, és punt d’inici dels tres eixos les Vies Blaves. D’aquesta manera es posa també en valor tot l’entorn i es promocionen els recursos endògens, sostenibles i distintius del Baix Llobregat. Els miradors, juntament amb la Xarxa de Senders, a partir d’ara augmentaran substancialment l’oferta de natura de la zona nord de la comarca.

balcó olesa

Olesa de Montserrat

balco collbato

Collbató

Captura de pantalla 2023 02 03 a las 6.13.46

Sant Esteve Sesrovires

L’objectiu és que els 7 Balcons, ubicats a Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Martorell i Sant Esteve Sesrovires, juntament amb la Xarxa de Senders, impulsin l’oferta de turisme de natura de la zona nord de la comarca.

Redacció / Fotos: CCBLL-Turisme Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
137

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix