Torna la nit més màgica per als infants de Sant Boi de Llobregat

Aquest dijous 5 de gener, els Reis Mags de l’Orient seran al municipi per portar els millors desitjos per a tothom i omplir d’alegria i d’il·lusió els nens i les nenes de la ciutat i les seves famílies

Tot a punt perquè aquest dijous 5 de gener arribi la nit més màgica de l’any. Els Reis Mags de l’Orient seran a Sant Boi de Llobregat per portar els millors desitjos per a tothom i omplir d’alegria i d’il·lusió els nens i les nenes de la ciutat i les seves famílies.

cavalcada de reis 1280x720 1

La Cavalcada tornarà a portar la màgia als carrers de la ciutat. Aquest any, a més, Ses Majestats els Reis estrenen carrosses reials, dissenyades pel santboià Jose Manuel Dana. En aquesta ocasió, les carrosses ens convidaran a fer un itinerari per descobrir el món dels animals, en un imaginari fantàstic que ens farà somiar, abans de recollir-nos a casa per esperar la visita nocturna dels Reis.

cavalcada sant boi

A les 17 h tindrà lloc la rebuda de Ses Majestat al Parc de la Muntanyeta i la Cavalcada sortirà a les 17.30 h des del carrer Baldiri Aleu. Els carrers sense música habilitats per a les criatures que, per salut, ho necessiten seran l’Avinguda 11 de Setembre entre Ronda Sant Ramon i Jaume Balmes) i C. de Picasso (entre Girona i plaça dels Salesians).

Recorregut

Ses Majestats sortiran a les 17.30 h des del carrer de Baldiri Aleu després de la seva rebuda al Parc de la Muntanyeta. Les carrosses s’enfilaran cap a ronda de Sant Ramon, carrer de l’Onze de Setembre, plaça de Catalunya, carrers de Francesc Macià, Lluís Pascual Roca, Riera Basté, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, carrers de Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça de Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla de Rafael Casanova fins arribar a la plaça de l’Ajuntament.

4.01 Busties reials

Recollida de cartes dels patges als barris

Els patges reials visitaran els barris de la ciutat per facilitar que els nens i les nenes els puguin saludar i donar les cartes. El dia 4 de gener es desplaçaran, amb el seu seguici, a les places del Mercat Vell, plaça Catalunya, Generalitat, Carles Massó i Blanc, Ramon Mas i Campderrós i Plaça Lluís Sahun. Horari: d’11 a 14h i de 17 a 20 h. Franges sense música: d’11 a 11:30h i de 17 a 17:30 h, en tots els Patges Reials.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
147

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix