Els infants santjoanencs viuran els dies més màgics de l’any

Per primera vegada podran visitar els dies 28, 29 i 30 de desembre la clau màgica que s'entrega als Reis d'Orient

Per primera vegada, els infants de Sant Joan Despí podran visitar la clau màgica de la ciutat, la clau que l'alcaldessa lliurarà als Reis Mags d'Orient la nit del 5 de gener per entrar a totes les cases. La visita a la clau màgica es podrà fer els dies 28, 29 i 30 de desembre, a la plaça del 8 de març, on també hi haurà un espectacle musical molt màgic (17.30 h, 18.15 h, 19 h i 19.45 h.). L’horari serà de 17 a 20 hores i no cal cita prèvia.

Ajudants Sadurní

La visita a la clau màgica obre les activitats per celebrar l'arribada dels Reis d'Orient a Sant Joan Despí. A continuació, els dies 2, 3 i 4 de gener, al parc de la Fontsanta s'instal·larà el Parc de les Il·lusions, on els i les patges reials recolliran en mà les cartes dels nens i nenes. Estaran acompanyats per l'Astròleg Sadurní que, dins del seu tendal màgic, els explicarà les noves aventures de la màgia de Ses Majestats. Al Parc de les Il·lusions també hi haurà l'espai de l'oficina de correus reial, la sastreria reial, el carboner, entre altres sorpreses.

Sadurní 2

Per visitar el Parc de les Il·lusions cal reservar cita prèvia al web citaprevia.sjdespi.cat. Aquest any s'incorpora una "hora relaxada" per a infants i persones adultes que necessitin fer la visita en unes condicions més relaxades, amb la música i la llum més suaus i en grups més reduïts. Per tal de facilitar l'arribada de les cartes als Reis Mags, l'Ajuntament també ha instal·lat 9 bústies reials distribuïdes per tots els barris de la ciutat.

cavalcada web

Tot plegat com a preludi al dia més màgic de l'any, el 5 de gener, quan Sant Joan Despí celebrarà l'arribada màgica i la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, que recorreran els carrers de la ciutat en una espectacular cavalcada que passarà per tots els barris (Residencial Sant Joan, les Planes, Pla del Vent-Torreblanca, les Begudes i el Centre), fins arribar a la plaça de Catalunya, on rebran la clau màgica de la ciutat de mans de l'alcaldessa, Belén García. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix