Neix a Sant Feliu de Llobregat la plataforma ‘Artistes.santfeliu.cat’

Una plataforma que té com a objectiu convertir-se en el directori de referència on  figurin els i les agents artístiques i culturals locals, per impulsar la seva promoció i visualització

Dimecres passat 21 de desembre es va presentar a l'Ateneu Santfeliuenc la plataforma Artistes.santfelliu.cat, una de les darreres iniciatives impulsades des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per promocionar la cultura local.

Captura de pantalla 2022 12 22 a las 6.24.38

Artistes.santfeliu.cat arriba amb l'objectiu de convertir-se en el directori de referència on hi figurin els i les agents artístiques i culturals de la ciutat, per impulsar la seva promoció i visualització. El portal està configurat perquè els i les mateixes artistes puguin autogestionar els seus perfils en les diferents categories creades, que inclouen des de Cultura popular fins a Cinema i fotografia, passant per Arts multimèdia, Dansa, Teatre o Música, entre d'altres.

Captura de pantalla 2022 12 23 a las 11.28.10

Cadascuna de les persones o grups de creadors interessades a participar-hi poden obrir el seu propi perfil a la plataforma, de manera totalment gratuïta, i introduir dades de contacte i la informació d'interès que considerin rellevant. A banda d'esdevenir una guia dels agents culturals, el catàleg Artistes.sanfeliu.cat s'ha creat per impulsar sinergies i projectes col·lectius, sent així un aparador perquè promotors i entitats que organitzen esdeveniments culturals puguin contactar aquests artistes.

4679443

Aquesta iniciativa és una petició històricament demandada per diversos agents culturals de la ciutat. També dona resposta als objectius operatius contemplats en el Pla d’Actuació Municipal per fer de la cultura i de les arts un eix dinamitzador de la ciutat, impulsant accions de suport a la creació artística i cultural per a la seva difusió i visualització.

Redacció / Fotos: Artistes.santfeliu.cat-Aj. Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix