L'app Inspira Sant Boi proposa rutes per conèixer la ciutat

La primera, amb el títol 'Descobrint el Barri Centre', proposa un viatge als orígens del municipi mitjançant un joc de preguntes i respostes

Aquest mes de desembre ha entrat en servei l'aplicació web Inspira Sant Boi. Proposa rutes per conèixer la ciutat mitjançant un joc de preguntes i respostes sobre els diferents llocs que es visiten. La primera ruta s'anomena 'Descobrint el Barri Centre', un viatge al passat per descobrir els orígens i els principals elements del patrimoni històric local.

Aquesta primera ruta proposa un itinerari pel patrimoni històric i cultural del nucli antic de Sant Boi, que s'inicia a Can Castells Centre d'Art i permet descobrir espais plens d'històri, com ara Cal Síl·lio, Cal Ninyo, la Torre del Sol, l'església de Sant Baldiri, les Termes Romanes, el Museu Can Barraquer o el carrer de l'Alou.

a2e76271 6b31 47c6 b2b7 3825be865ca6 alta libre aspect ratio default 0

A cadascun d'aquests punts es proposen enigmes en forma de preguntes que cal respondre per poder continuar amb el recorregut. Hi ha una hora i mitja de temps per completar el joc i el recorregut, que té una longitud de dos quilòmetres. El joc està pensat principalment per a les famílies. L'app Inspira Sant Boi estarà disponible en català, espanyol i anglès. Abans de final d'any, s'hi afegirà el francès.

La segona ruta, actualment en construcció, donarà a conèixer els llocs més interessants del privilegiat entorn natural de Sant Boi, com ara la muntanya de Sant Ramon, l'entorn del riu Llobregat, el parc agrari o el parc metropolità de la Muntanyeta.

L'app Inspira Sant Boi, elaborada per l'Ajuntament, es finança mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu divulgar el patrimoni de la ciutat i donar a conèixer els seus atractius turístics.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix