Cornellà acollirà un concert de música palestina i catalana

Se celebrarà a l’Auditori de Sant Ildefons el pròxim dissabte 26 de novembre en el marc del programa Som Constructores

Des d’ahir 21 i fins al pròxim 27 de novembre diversos músics palestins i palestines, membres d'Al Kamandjati Ensemble, viatgen per Catalunya per oferir quatre concerts de música palestina i catalana, conjuntament amb músics de l’ESMUC i del Taller de Músics. Un intercanvi musical que recorrerà els carrers de Palestina i repassarà la tradició àrab-palestina, catalana, i també transitarà per altres estils com el flamenc i el jazz. Al Baix Llobregat oferiran un concert a Cornellà de Llobregat el dissabte 26 de novembre a les 19:30h a l'Auditori Sant Ildefons (Plaça Carles Navales, s/n). 

musica palestina piano

PostsPal Cornella

Al Kamandjati Ensemble és un grup de músics palestins creat per l'associació Al Kamandjati,  fundada l'any 2002 amb l'objectiu de proporcionar educació musical als palestins i palestines sense recursos.

Aquest dimecres 23 de novembre, hi haurà la presentació oficial del programa Som Constructores, iniciativa en la qual s'emmarquen el seguit de concerts. Comptarà amb la participació d'Iyad Staiti, llaütista i director d'Al Kamandjati; de membres de l'ESMUC, del Taller de Músics i de l’Associació Catalana per la Pau, coordinadora del programa. També hi haurà la lectura d'un manifest i d'una actuació musical de Staiti. 

Redacció / Fotos: ESMUC (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix