El 48H Open House Barcelona va aplegar unes 2.700 persones

Sant Joan Despí va tornar a ser una de les ciutats protagonistes del prestigiós festival d'arquitectura

Sant Joan Despí va ser una de les ciutats protagonistes del prestigiós festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona. Durant el cap de setmana del 22 i 23 d'octubre, el municipi baixllobregatí va obrir edificis i va organitzar itineraris culturals, unes activitats que van aplegar gairebé 2.700 participants.

can negre cupula open house

En el marc de l'Open House, a Sant Joan Despí es van poder visitar de manera lliure vuit edificis: Can Negre, Can Maluquer, l'ermita de la Mare de Déu del Bon Viatge, Can Po Cardona, el restaurant Follia, la Torre Jujol, la Ciutat Esportiva del Barça i les cotxeres del TRAM. Tots aquests edificis es van registrar un total de 2.289 visitants.  

ciutat esportiva barca open house

Paral·lelament, Sant Joan Despí també va organitzar set itineraris culturals pel patrimoni artístic i arquitectònic de la ciutat, amb rutes pel patrimoni modernista, pel Canal de la Infanta, pel riu Llobregat, pels parcs de la Fontsanta i de Torreblanca i pels oficis antics de Sant Joan Despí. Aquests itineraris han tingut 408 participants. 

ermita bon viatge open house

Sant Joan Despí participa des de l'any 2015 al 48H Open House Barcelona, el festival d'arquitectura més important de Catalunya, que ens convida descobrir el paisatge urbà i espais i construccions singulars.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix