Rosalia, nominada en cinc candidatures dels Europe Music Awards

La cantant sesrovirenca serà una de les principals atraccions a Düsseldorf

Rosalía, juntament amb Taylor Swift i Nicki Minaj, seran les principals rivals de Harry Styles per fer-se amb la corona dels Europe Music Awards (EMAs) de 2022, els guardons amb seu europea de MTV, que es concediran el pròxim 13 de novembre a la ciutat de Düsseldorf (Alemanya).

SZBBLBXDYM3P3RCBDEWVYTYXU4

La cadena musical ha fet pública aquest dimecres la llista completa de nominats a aquesta propera edició, amb l'intèrpret de 'As It Was' com a màxim favorit en figurar en un total de set candidatures, incloses les de 'millor artista', 'millor vídeo' i 'millor cançó' pel tema citat.

Li segueixen de prop, amb una nominació menys, la nord-americana Taylor Swift, que apareix com a possible aspirant als premis de 'millor vídeo de llarga durada', 'millor artista pop' o 'millor artista', apartat on apareixen a més Adele, Beyoncé, Nicki Minaj i Rosalía.

FdH3BOMXwAIxRvC

Aquestes dues últimes artistes han aconseguit nominacions en cinc de les candidatures. La de Sant Esteve Sesrovires, concretament, ha estat nominada pel seu tema 'Despechá' i competirà contra 'Me porto bonito' de Bad Bunny, 'As it was' de Harry Styles, 'First Class' de Jack Harlow, 'About Damn Time' de Lizzo i 'Super Freaky Girl' de Minaj.

Apareix així mateix en les categories de ‘millor artista llatí’ (es batrà amb Anitta, Bad Bunny, Becky G, J Balvin i Shakira), en la de ‘millor vídeo de llarga durada’ (pel seu concert en Tik Tok per presentar 'Motomami') i 'millor artista espanyol' (enfront de Quevedo, Fito & Fitipaldis, Bad Gyal i Dani Fernández).

A partir d'avui i fins al pròxim 9 de novembre, els internautes ja poden votar a la web oficial de MTV pels seus artistes favorits en disset categories sense distinció de gènere, entre les quals es troben dos totalment noves, la de 'millor vídeo de llarga durada' i la de 'millor actuació en el metavers'.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix