'El Llac dels Cignes' arriba al Teatre de la Passió d’Esparreguera

Fundat l’any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski i és una de las companyies més importants del seu país.

Des de la seva fundació ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món (Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc). El 1991, la companyia va ser seleccionada per Rudolf Nureyev per a la seva darrera gira per Europa.

El Ballet de Moscú té un extens repertori on destaquen títols com El llac dels cignes, Trencanous, La Bella Dorment, Somni d’una nit d’estiu i les seves darreres produccions Carmen i Don Quixot.

L’espectacle té quatre actes. En el primer, El jardí del castell del príncep Sígfrid, és l’aniversari de Sígfrid, i el jove príncep està celebrant la festa al jardí del seu palau ancestral. Joves dels estats dels voltants han vingut a retre-li tribut. Quan tots comencen a divertir-se a la festa, el bon humor és pertorbat per l’entrada de la princesa mare i les seves quatre dames d’honor. Ell observa al seus amics amb considerable desdeny. Sígfrid s’altera quan la seva mare li diu que deu  escollir aviat una esposa.

Les entrades per a gaudir d’ El Llac dels Cignes, d’un preu de 35 euros i de 20 euros per a grups d’un mínim de 12 persones, ja estan a la venda La Passió d’Esparreguera i a Telentrada de Catalunya Caixa.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
157

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix