La climentona Aitana enlluerna al Palau Sant Jordi

La cantant va fer un concert a Barcelona, el primer de la nova edició de la gira ’11 razones Tour 2022’ per Espanya i Llatinoamèrica

La gira '11 razones Tour 2022’ de la cantant Aitana va tornar ahir a Barcelona amb un concert al Palau Sant Jordi, el primer de la nova edició d'aquesta gira per Espanya i Llatinoamèrica. La climentona va tornar a esgotar totes les entrades, segons ha informat el segell discogràfic d'Universal Music.

aitaneta 2

L'estiu passat, la gira '11 razones' també va començar amb un concert a Barcelona, va ser l'1 de juliol de 2021, i es va perllongar fins a novembre d'aquest any.  La nova edició d'aquesta gira d'Aitana per Espanya també ha esgotat entrades a València, Bilbao i en les dues dates convocades a Madrid. Durant aquest mes de setembre, després del seu concert d'avui al Palau Sant Jordi, Aitana visitarà València, el dia 8; Bilbao, l'endemà passat; Sevilla, el 15 de setembre; Fuengirola, l'endemà; i ha programat un doblet a la capital espanyola, el 18 i 22 de setembre.

Els organitzadors de la gira espanyola han volgut destacar que aquests concerts no seran iguals als de la primera edició d''11 razones', que va quedar entre les set millors gires europees segons la revista americana Polistar.

a aitana

D'aquesta manera, l'organització es va assegurar que “aquesta vegada, el públic va poder gaudir d'un 'xou' encara més espectacular” que comptarà amb la incorporació de "nous elements visuals i escènics que l'engrandeixen notablement d'inici a fi". A més, la cantant va publicar noves cançons durant aquest temps, que s'inclouran en el repertori d'aquesta gira, com 'Formentera', amb la rapera argentina Nicki Nicole, el vídeo de la qual acumula 40 milions de visualitzacions a YouTube.

itaneta 3

Altres temes que es van poder escoltar en el viatge que Aitana va començar ahir amb aquest concert a Barcelona van ser 'Vas a quedarte', 'Presiento' o el seu àlbum d'estudi que dóna nom a la gira, '11 razones'.

La cantant va anunciar per xarxes socials la prolongació de la seva anterior gira en el mes de març, amb el següent comentari: “Encara queden moltes més raons per veure'ns en directe”. Ara aquests propòsits es confirmen amb una sèrie de set concerts a sis ciutats espanyoles i una posterior gira per Llatinoamèrica.

aitaneta 4

Aitana Ocaña Morales (Sant Climent de Llobregat, 1999), popularment coneguda com a Aitana, va saltar a la fama per la seva participació al programa de TVE1 'Operación Triunfo' al 2017, en el qual també va participar, entre uns altres, la cantant Amaia. Durant els últims anys, aquesta artista catalana acumula milions de reproduccions en plataformes com Spotify o YouTube i ha format part de diverses produccions musicals d'èxit, com la cançó 'Lo malo', al costat d'Ana Guerra; 'Mon amour', amb Zzoilo; o 'Teléfono', en solitari.

Redacció / Fotos: Aitana-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
113

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix