La cantant Rosalía publica la cançó “Despechá”

S'havia convertit en una de les més populars d'entre els temes inèdits estrenats de la sesrovirenca en la seva gira més recent, 'Motomami World Tour'

Rosalía va publicar ahir dijous en plataformes digitals i sense avís previ l'esperada cançó 'Despechá' que s'havia convertit en una de les més populars d'entre els temes inèdits estrenats en la seva gira més recent, 'Motomami World Tour'.

FYvhRnuXoAAvuaa

Va ser en el concert inaugural d'Almeria el passat 6 de juliol la primera vegada que l'artista catalana va interpretar en públic aquest tall, que en el repertori oficial venia referenciat simplement com a 'Mambo nova', pel gènere musical al qual pertany.

Va ser el públic el que la va batejar en un primer moment com 'Lao a lao' per un dels seus versos més repetits, en el qual canta: 'Lo muevo de lao a lao', i el que la va viralitzar per xarxes gràcies als fragments gravats en viu de la cançó. Poc després s'hi va sumar un vídeo de la pròpia artista amb un avançament de 35 segons pujat a Tik Tok.

FYSpB 8XkAA7iQ

En el seu primer concert de Madrid, Rosalía va preguntar als assistents quin títol els agradava més per a la cançó, si el que havia sorgit de manera natural o 'Despechá', el que ella havia proposat a les seves xarxes. ''Despechá', oi? a mi també m'agrada més. Queda titulada així oficialment”, va sentenciar llavors.

La cançó arriba en un any de moltes novetats per a l'autora de 'Bizcochito', doncs al març va llançar 'Motomami' (Sony Music), el seu tercer LP, que ja és considerat un dels grans discos de l'any per la crítica internacional.

FYYVd eWIAA Ezq

També la gira corresponent s'ha convertit en un fenomen comercial i mediàtic a la qual només queden dues dates per celebrar-se a Espanya: a la Corunya aquest divendres i a Palma de Mallorca dissabte que ve.

Redacció / Fotos: Rosalía

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix