Tot a punt a Sant Just Desvern per al novembre més literari

Després de l'èxit de la convocatòria de l'any passat, Sant Just Desvern ha ampliat l'oferta del seu cicle de conferències i actes literaris amb més activitats i amb una exposició. Durant tot el mes qua acaba de començar, el municipi celebra el seu Novembre Literari.

Els actes comencen aquest dimarts amb la presentació de l'última novel·la d'Albert Sánchez Piñol, Victus.

Dos dies després, el 8 de novembre, està prevista una sessió del Club de Lectura de Novel·la Negra amb Paco Camarasa per a comentar la lectura de l'extraordinària novel·la El poder del perro de Don Winslow.  

Com a novetat, la Biblioteca Joan Margarit ha organitzat una exposició, Escriure en temps difícils, que mostra la vida i obra de quatre escriptors i intel·lectuals catalans nascuts l'any 1912: Avel·lí Artís-Gener "Tísner", Pere Calders, Joan Sales i Josep Ferrater-Mora.

La Biblioteca Joan Margarit, l'Ateneu de Sant Just Desvern i l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Just Desvern són els organitzadors d'aquesta iniciativa que pretén promoure la difusió d'activitats literàries.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix