Músics del Prat presenten un nou videoclip del projecte #Almeuritme

Està impulsat per La Capsa i L’Escola d’Arts en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Música 

El passat divendres 17 de juny es va presentar, en el marc del Dia Mundial de la Música, el videoclip del procés ciutadà de creació musical #Almeuritme, que té com a objectiu promoure que persones diverses de la ciutat s’apleguin al voltant d’un nexe comú i compartit, la música. El projecte està impulsat per La Capsa i l’Escola d’Arts en Viu.

La cançó protagonista d’aquest any ha estat “Si tuviera” de la cantautora anglo/espanyola Alondra Bentley i la banda ha estat formada per dotze músics de diverses edats de la ciutat, la majoria alumnes de l’Escola d’Arts en Viu i usuaris dels bucs d’assaig de La Capsa. Tots plegats, han compartit diversos assajos, la gravació a l’estudi i el rodatge del videoclip durant els mesos de març, abril i maig.  

alondrabentley almeuritme

L’edició d’enguany, rodada per primer cop íntegrament de nit pels carrers de la ciutat, vol reflexionar sobre com la vida que imaginem queda molts cops bastant lluny de la nostra realitat. Haver de deixar de fer el que de veritat ens agrada i ens omple, per la inèrcia i les obligacions de la rutina diària i no poder dedicar temps a aprendre coses noves i viure un estil de vida tranquil, sostenible i enriquidor.

El videoclip d’aquesta edició ha estat realitzat per la productora audiovisual Elisabeth Produccions i s’ha presentat a La Capsa de manera presencial en una jornada de celebració de la música en comunitat.

Redacció / Fotos-Vídeo: Aj. El Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix