‘SloMo’ de Chanel, la cançó més escoltada d’Espanya

La cantant d’Olesa de Montserrat es va imposar fins i tot a un tità com el porto-riqueny Bad Bunny

L'històric tercer lloc de Chanel amb el tema 'SloMo' en la gran final d'Eurovisió 2022 s'ha traduït en un primer lloc en la llista oficial de les cançons més escoltades a EspanyaAixí ho certifiquen les dades recopilades per Promusicae entre el 13 i el 19 de maig, que mostren que la cubanoespanyola, criada a Olesa de Montserrat, ha estat capaç d'imposar-se fins i tot a un tità com el porto-riqueny Bad Bunny, qui excepte el setè lloc -que és per a 'Provença' de Karol G- monopolitza amb les seves més recents cançons la resta del 'top 10'.

FTR8SQfXsAAeVSN

La pujada de Chanel, que apareix seguida dels temes 'Moscow Mule' i 'Ojitos lindos', és a més la més important de la setmana, doncs passa del lloc 55 al número 1, una plaça que cap tema espanyol d'Eurovisió aconseguia des de 'Dime' de Beth el 2003.

Promusicae ha publicat també la llista dels discos de més èxit, encapçalada per segona setmana consecutiva pel citat Bad Bunny amb 'Un verano sin ti', seguit de 'Cuando no sé quién soy' d'Amaia, que aconsegueix el millor debut, directa al número 2. La navarresa desplaça una posició 'Motomami' de Rosalía, que completa el podi. Altres tres entrades noves apareixen en el 'top 10': 'Danse Fever' de Florence The Machine en cinquè lloc; '20 años' d'Álex Ubago, sisè, i 'Mr. Morale And The Big Steppers' de Kendrick Lamar, setè.

FSKg5NJXsAc4CnG

La resta dels llocs d'honor d'aquesta classificació que té en compte vendes físiques i reproduccions apareixen ocupats per 'El madrileño' de C. Tangana (quart), 'Mi vida en Marte' de Manolo García (vuitè), 'Vice Versa' de Rauw Alejandro (novè) i 'La cantera' de Guitarricadelafuente (dècim). Pel que fa als vinils més venuts, la glòria és per a l'esmentat 'Cuando no sé quién soy' d'Amaia. Darrere hi figuren 'Danse Fever' de Florence + The Machine i 'Motomami' de Rosalía.

Redacció / Fotos: Chanel

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix