Joan Dausà publicarà divendres la cançó ‘Queda’t així’

El cantant de Sant Feliu de Llobregat col·labora amb el castelldefelenc Alizzz, que l’ha produida

Joan Dausà publicarà en la mitjanit del dijous al divendres 'Queda’t així', una nova cançó produïda pel castelldefelenc Alizzz, guanyador d'un Grammy Llatí pel seu treball en 'El madrileño', de C.Tangana, segons han informat avui els músics.

780 0008 6111823 dcd310f164006867009100d374632fae

'Queda't així' és la primera producció en català del prestigiós productor i també el títol de la gira d'estiu de Dausà, que compta amb una quinzena d'actuacions en festivals com Cap Roig, Cruïlla, Arts d’Estiu, Cerdanya Music fest o Terramar, entre altres. La nova cançó, en la qual el cantant santfeliuenc investiga noves sonoritats de la mà d'Alizzz, arriba després d'haver publicat el disc 'Ho tenim tot', amb el qual ha guanyat diversos premis.

FM9Z 7kXEAoZ6KU

Alizzz és el nom artístic del músic català Cristian Quirante, que al llarg de la seva carrera ha compost i produït cançons per a artistes com a C. Tangana, Rosalía, Becky G, Lola Indigo o Aitana, i que l'any passat va publicar el seu primer disc en solitari, 'Tiene que haber algo más'.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix