TerrorMolins dedicarà la seva 41a edició als musicals de terror

Els organitzadors preveuen oferir una programació eclèctica en obres i també en activitats, implicant i potenciant totes les disciplines artístiques al voltant del cinema de gènere

El festival de cinema de terror de Molins de Rei, TerrorMolins, dedicarà la seva quaranta-unena edició als musicals de terror, van informar els seus organitzadors. El festival se celebrarà en format presencial a Molins de Rei del 4 al 13 de novembre, i en línia a través de la plataforma Filmin del 27 d'octubre al 13 de novembre.

terrormolins 2

Títols com 'The Rocky Horror Picture Show', 'La tienda de los horrores', 'El fantasma del paraíso', 'Sweeney Todd' i altres films emblemàtics del gènere ressonen en la concepció d'un festival que, ja endinsat en la seva quarta dècada de vida, pretén ser una celebració del terror, del cinema, de la música i de la cultura en un panorama postpandèmic.

terrormolins 3

El TerrorMolins 2022 preveu oferir una programació eclèctica en obres i també en activitats, implicant i potenciant totes les disciplines artístiques al voltant del cinema de gènere.

El festival es troba en ple procés de programació, amb la convocatòria de llargs i curts oberta fins a finals d'estiu, així com les dels concursos de microrelats de terror i de vídeos de terror de 20 segons, que estaran oberts fins al mes d'octubre.

Redacció / Fotos: TerroMolins-Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix