Olesa de Montserrat i el Baix Llobregat es bolquen amb la cantant Chanel

El Teatre La Passió obrirà les portes per a viure en directe el festival d’Eurovisió 2022 i també s’ha organitzat una gala amb música

Chanel no estarà sola a Torí aquest dissabte 14 de maig. L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat organitza una gala de suport a la cantant, que representarà Espanya en l’edició d’enguany d’Eurovisió amb el tema SloMo. Serà una jornada molt especial al Teatre de La Passió, que comptarà amb l'espectacle previ “Eurovision Experience”.

De fet, ja s’han esgotat les 1.400 entrades disponibles per a la gala de suport a Chanel. A les 20 hores es farà l’obertura de portes del teatre i a les 20.30 h començarà l’espectacle previ del festival, batejat “Eurovision Experience”. L’espectacle inclourà l’actuació de dansa a càrrec de Pepo Alert i el quadre de ball de Move On Dance Studio (antigament 113 Dansa, l’escola de ball on es va formar Chanel) i entrevistes a familiars i amics de l’artista presents al teatre i en connexió amb Torí, així com també amb Chanel. Durant la gala es projectarà un vídeo recull d'imatges de la trajectòria i vincle de la cantant amb el teixit associatiu d'Olesa, i també hi haurà l’actuació de Lua Rincón i Jordi Moles, que faran una versió acústica de la cançó Slomo.

280198955 368225475334636 2693818893453930460 n

A les 21.00 h arrencarà la transmissió de la 65a edició del Festival d’Eurovisión 2022. Per a fer el seguiment en directe de la gala, l’Ajuntament d’Olesa instal·larà a l’escenari del teatre una gran pantalla LED de 8 x 3 metres.   

img2.rtve 1

Espectacle en viu

Arriba el gran moment d'Eurovisió 2022, i les càmeres de tota Europa ja apunten a l'escenari del Pala Olímipico de Torí. Un gran esdeveniment televisiu en el qual vint-i-cinc països competiran pel somiat ‘micròfon de cristall’. Amb el seu potent ‘SloMo’, carregada de bona energia i amb una coreografia impactant, Chanel ja està ‘ready ‘pa trencar maluc trencar corazone’ davant els 200 milions d'espectadors que seguiran el festival a tot el món.

img2.rtve 2

Actuarà en desena posició de la primera meitat de la gala i entre dues balades, la d'Itàlia, país amfitrió, interpretada per Mahmood i Blanco; i Països Baixos. Obrirà la gala el rock de República Txeca; a la qual seguiran Romania, Portugal, Finlàndia, Suïssa, França, Noruega, Armènia, Itàlia, Espanya, Països Baixos, Ucraïna, Alemanya, Lituània, Azerbaijan, Bèlgica, Grècia, Islàndia, Moldàvia, Suècia, Austràlia, el Regne Unit, Polònia, Sèrbia, i tancarà Stefan per Estònia.

img2.rtve

Un total de 25 països participen en la gran final, dels quals el Regne Unit, Itàlia, Ucraïna, Suècia i Espanya sonen com a favorits. Laura Pausini, Mika i Alessandro Cattelan presenten aquesta edició que compta amb el lema ‘The Sound of Beauty’ i la participació dels grans vencedors de l'any passat a Rotterdam, la banda de rock Måneskin.

img2.rtve 3

El cornellanenc Tony Aguilar i Julia Varela formaran, per quart any consecutiu, el tàndem de luxe per a comentar el certamen. Nieves Álvarez serà la portaveu dels punts del jurat espanyol i el farà des de Benidorm.

Els participants hauran de conquistar tant als espectadors (50%) com al jurat professional (50%), que realitzen la seva votació basada en l'actuació dels participants durant l'assaig general del divendres a la nit. Cada país atorgarà 12, 10, 8 punts... i així successivament fins a 1 punt als seus deu països favorits. Posteriorment, el portaveu de cada país anunciarà la votació que correspon només als vots del jurat, no el televoto. Els teleespectadors espanyols podran votar través de l'app oficial en espanyol del Festival, sms i trucada telefònica.

Es pot seguir el festival a partir de les les 21.00 hores en La 1, RTVE Play, RNE i TVE Internacional.

Redacció / Fotos-Vídeo: RTVE 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix