Estopa comença avui a Lleida la gira 'Fuego'

El concert que tindrà lloc al Parc del Fòrum de Barcelona serà el més multitudinari que els de Cornellà de Llobregat hagin ofert mai en aquesta ciutat (14 de maig) tan propera a la seva ciutat natal

Estopa inicien aquest divendres als Camps Elisis de Lleida la gira prevista per al 2020 i que va ser ajornada per la pandèmia de la Covid-19 i substituïda per concerts de menor aforament amb un repertori adaptat a les circumstàncies.

FR3fHu6XoAUav73

FNgy sYXMAYv wR

Segons ha informat The Project, els grans concerts que es van haver d'anul·lar l'any passat se celebraran aquest any amb un repertori pensat per poder ballar i abraçar-se sense mascaretes. Entre ells destaca el del Parc del Fòrum de Barcelona, amb capacitat per a 25.000 persones, que tindrà lloc el proper 14 de maig.

Abans, els germans Muñoz passaran per Bilbao i després aniran a Granada, Sevilla i Valladolid, en una gira que els portarà a més de 20 ciutats espanyoles, entre elles Madrid, on tenen dues dates al Wizink Center.

FRlY5ppX0AAOcCb

El concert de Barcelona serà el més multitudinari que els de Cornellà de Llobregat hagin ofert mai en aquesta ciutat tan propera a la seva ciutat natal, de la qual es van acomiadar abans de la pandèmia al Palau Sant Jordi, amb capacitat per a 18.000 persones.

La gira se segueix anomenant 'Fuego', com abans de la covid, encara que el repertori ha anat canviant i s'han produït moltes anul·lacions, ajornaments i canvis d'ubicació. 'Fuego' és el nom del disc que els germans José i David Muñoz van llançar a l'octubre del 2019 per celebrar el vintè aniversari de la banda.

Redacció / Foto: Estopa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix