Chanel, cinquena a les apostes eurovisives

La cantant d’Olesa de Montserrat continua treballant per arribar amb les màximes garanties d’èxit

A poc més d’una setmana per a la celebració de la gran final d’Eurovisió 2022, tothom es pregunta qui serà el guanyador o guanyadora de la 66a edició a l’Alpa Alpitour de Turí (Itàlia).

chanelita 2

Les cases d'apostes estan traient fum amb aquesta edició d'Eurovisió. Segons les dades recollides per Eurovision World, Ucraïna és la favorita del públic per a alçar-se amb el Micròfon de Cristall, amb el 42% de les apostes situant com a favorits a Kalush Orchestra i el seu homenatge a les mares, "Stefania". Els segueixen molt de prop els amfitrions d'Eurovisió 2022, Itàlia, representats per la balada romàntica de Mahmood i Blanco, "Brividi", que tenen un 15% de probabilitats de guanyar el certamen de música europeu.

La medalla de bronze seria en aquest cas per a Cornelia Jakobs, representant de Suècia amb "Hold em closer", que acumula un 11% de les apostes eurovisives, seguida molt de prop pel representant del Regne Unit, Sam Ryder, que arribaria volant fins a l'espai com un "Space Man" amb un 7% de probabilitats. I aquí entra la candidata espanyola, l’olesana Chanel, que tanca el 'Top 5' de les apostes eurovisives en 2022 amb un 4% de probabilitats per guanyar. La mateixa que li donaven la casa de les apostes a Måneskin, guanyadors d'Eurovisió 2021 amb "Zittie e buoni".

Redacció / Fotos: RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix