Arrenca la XXI Mostra de Jazz de Sant Boi

El festival arranca aquest divendres dia 19 amb l'actuació del grup Nelson Project, format per vuit músics catalans especialistes en la difusió de figures llegendàries de la història del jazz.

El dia 26 serà el torn a Jesper Thilo, considerat un dels millors saxofonistes europeus, i del santboià Toni Solà, que no falta mai a aquesta cita anual.

Així, a la mostra tenen espai els estils més clàssics, la màgia de la veu femenina, el virtuosisme de les guitarres, la personalitat del blues, el swing i el funky i d'una sessió de jazz pensada per a les famílies, que repeteix després de l'èxit aconseguit l'any passat, han explicat els organitzadors.

El certamen manté l'esperit i la filosofia del seu neixement (any 1992): divulgar el gènere i portar les actuacions a tots els barris de la ciutat.

Redacció
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix