Rosalía anuncia la seva primera gira mundial de Motomami World Tour

La cantant sesrovirenca recorrerà la geografia espanyola abans de passar per Llatinoamèrica, Estats Units i la resta de capitals europees

Rosalía va anunciar ahir dilluns la seva primera gira mundial, Motomami World Tour, que arrencarà el proper 6 de juliol a Almeria (Espanya) i recorrerà la geografia espanyola abans de passar per Llatinoamèrica, Estats Units i la resta de capitals europeesLes entrades pels 46 concerts que conformen la gira sortiran a la venda a la seva pàgina web aquest divendres, 22 d'abril, a les 10.00 a.m., segons l'hora local de cadascun dels 15 països que visitarà l'autora de 'Saoko', informa el seu equip en un comunicat.

FOKLqhXWUAMN z

Des que es van filtrar, aparentment per error, les dates de diversos espectacles, l'expectació per veure com la cantant de Sant Esteve Sesrovires trasllada al directe el seu innovador i irreverent 'Motomami' no ha deixat de créixer en xarxes socials.

El públic d'Almeria serà el primer a comprovar la nova posada en escena de Rosalía, que estrenarà el seu espectacle el 6 de juliol al Recinte Firal. A partir de llavors, viatjarà per Espanya amb doble parada a Madrid i Barcelona; el 19 i 20 de juliol al WiZink Center; i el 23 i 24 al Palau Sant Jordi. Abans passarà per Sevilla (9 de juliol), Granada (12), Màlaga (14) i València (16). I després acabarà el periple espanyol a Bilbao (27 de juliol), La Corunya (29) i Palma de Mallorca (1 d'agost).

En el seu salt al continent americà, Rosalía donarà tres concerts a Mèxic: Ciutat de Mèxic (14 d'agost), Guadalajara (17) i Monterrey (19). També visitarà Brasil, Argentina, Xile, Colòmbia, República Dominicana, Puerto Rico i Canadà. A Estats Units farà parades en una desena de ciutats, com Boston, Washington, San Francisco, i Atlanta; amb doble recital al Radio City Music Hall de Nova York i el YouTube Theater de Los Angeles.

Finalment, ja en els últims mesos de l'any, tornarà a Europa, on recorrerà Portugal, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i Regne Unit fins tancar el recorregut a París, el 18 de desembre.

La gira confirma l'estatus d'estrella internacional del que gaudeix Rosalía, que espera omplir espais com l'Auditori Nacional de Mèxic i el Movistar Arena de Bogotà, tots dos amb capacitat per més de 10.000 espectadors.

FQkoKtyWQAwxYN5

Les expectatives pels concerts de la catalana són altes, gràcies a la bona rebuda que ha tingut el seu 'Motomami', un àlbum de caràcter experimental que està batent rècords i en el que aborda des del reggaeton clàssic, al flamenc, boleros, el verb ràpid de les raperes nord-americanes o els interludis jazzístics.

Des de la seva publicació, el passat 18 de març, ha arribat el més alt en les llistes de plataformes com Spotify i rep afalacs de la premsa musical, inclosa l'anglosaxona, que ha valorat el seu disc amb una de les notes mitjanes més altes de la dècada.

Redacció / Fotos: Rosalía

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix