Castelldefels acollirà el juny el Congrés Català d’Esperanto

Es realitzaran cursos d'iniciació a l'esperanto per a joves, tallers de danses populars, concerts i activitats lúdiques

Cinc anys després de la darrera edició celebrada a Àger (La Noguera), Castelldefels serà la seu, del 3 al 6 de juny, duna nova edició del Congrés Català d'Esperanto. El certamen acollirà cursos d'iniciació a l'esperanto per a joves i adults de la mà de la Joventut Catalana d'Esperanto, tallers de danses populars, concerts i activitats lúdiques.

esperanto 2

D'entre els ponents, destaquen Nicolau Dols, president de la secció filològica de l'IEC; Carme Junyent, professora de lingüística de la UB; o Lluís Yzaguirre, cap de la Unitat de Recerca en Enginyeria Lingüística de l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada (IULA). En aquesta ocasió, el lema del congrés serà la biodiversitat lingüística.

El congrés també acollirà la presentació del darrer llibre del politòleg, esperantista i membre de l'Akademio de Esperanto Xavier Alcalde, així com el recull de textos de Víctor Català traduïts a l'esperanto.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix