L’olesana Chanel presenta el videoclip ‘SloMo’

La cantant, que representarà Espanya en el proper festival d’Eurovisió, se sent “com una nena petita que veu complert el seu somni”

“Com una nena petita que veu complert el seu somni”, ha dit Chanel a l’estrena aquest dilluns el primer videoclip de la seva carrera, el que correspon a la seva proposta per a Eurovisió 2022, 'SloMo', amb la coreografia com a protagonista i també la pluja i una pausa dramàtica com a ingredients inesperats.

“Vam passar molt fred durant el rodatge, però estem contents perquè el resultat és molt bo”, ha reconegut l'artista cubanocatalana d’Olesa de Montserrat, en una roda de premsa celebrada exactament a dos mesos de la gran final del 14 de maig a Torí (Itàlia).

Dirigit per Paula Casanovas, qui prèviament ha treballat amb altres artistes com Bad Gyal, aquesta producció presenta Chanel al costat dels ballarins que la van acompanyar en la seva victòria a Benidorm Fest.

RMAFNhAD

“El rodatge va ser molt dur perquè van ser moltes hores, a més molt exigents per treure el millor de nosaltres”, ha assenyalat l'artista, que repeteix els moviments bàsics de la coreografia dissenyada per Kyle Hanagami, el seu director artístic i col·laborador previ d'artistes com Jennifer Lopez.

Entre les novetats que incorpora aquest videoclip hi ha un silenci a la part final, encara que Chanel no ha anticipat si aquest es traslladarà al directe a Torí.

1647262621390

“Conscient de la pressió” que suposa figurar en el 'top 10' de les apostes internacionals per a la victòria en el festival, ha considerat “bones” aquestes expectatives “perquè et mantenen activa” per donar la talla. “I si no es dorm, no es dorm”, ha afegit.

En aquest sentit, ha comentat que està cuidant molt la veu i el fons físic, amb entrenaments “superexigents. És el que hi ha, perquè és Eurovisió i cal estar a l'altura sí o sí”, ha afirmat.

IcXd orc

Sobre els seus rivals, en un any en el qual predominen les balades, ha comentat que li sembla que “hi ha nivellàs” i que els seus favorits són Itàlia, el Regne Unit i Albània.

Preguntada sobre la seva absència de la 'PreParty' eurovisiva de Madrid, que tindrà lloc entre el 15 i el 16 d'abril, ha insistit que li hagués encantat actuar-hi, però que l'hi impedeix un viatge a Miami per gravar nou material. Sí que serà a Londres el proper 3 d'abril i el 9 d'abril a Amsterdam.

1647262668538

Finalment s'ha anunciat que el CD amb les cançons de Benidorm Fest que RTVE anava a editar al costat de Warner s'ha cancel·lat, després de fer marxa enrere aquesta discogràfica en aquests plans. En el seu lloc, la corporació editarà 1.000 còpies d'un disc 'commemoratiu' de tipus promocional, encara que de moment no se sap com es distribuiran.

Redacció / Fotos: RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix