Sant Boi de Llobregat, capital dels gegants i gegantes de Catalunya

Les activitats, que tindran lloc del 13 al 15 de maig, estan organitzades per la Colla de Geganters i Grallers de Casablanca

Sant Boi serà la Ciutat Gegantera de Catalunya, que enguany arriba a la seva trenta-quatrena edició. Les activitats commemoratives tindran lloc entre el 13 i el 15 de maig. El programa d'actes es va presentar durant l'assemblea de l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya que va tenir lloc a Tortosa el 5 de març. 

tortosa ciutat gegantera 2021 0

271759962 2004137149763621 1868659244788393116 n

La inauguració del monument de Ciutat Gegantera, cercaviles, plantada i passejades de gegants, concerts i altres activitats ompliran el municipi baixllobregatí d'aquesta tradició popular catalana. 

La Colla de Geganters i Grallers de Casablanca va impulsar la candidatura de Sant Boi, encara que la pandèmia va obligar a ajornar la celebració, prevista inicialment per a l'any 2020.  L'organització de l'esdeveniment ha fet una crida per participar com a voluntari o voluntària en la posada en marxa i celebració dels actes. 

DSC 7535 1024x683

L'any 1985 l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va instituir la celebració anual de Ciutat Gegantera. La ciutat proclamada esdevé punt de trobada de nombroses parelles de gegants i altres elements de festa relacionats amb la cultura tradicional catalana (gegantons, caps grossos, nans i altres figures.

PROGRAMA (clíca aquí)

Redacció / Fotos: Colla de Geganters i Grallers de Casablanca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix