El coreògraf Kyle Hanagami torna a ser el director artístic de Chanel

L’olesana ha començat a assajar la posada en escena de la cançó ‘SloMo’ per a Eurovisió 2022

 

Chanel s'ha tancat aquesta setmana i està ocupada amb la preparació de la seva posada en escena per a Eurovisió 2022 de la mà del coreògraf i director artístic Kyle Hanagami, el mateix que va preparar la seva reeixida presentació per a Benidorm Fest.

“Els assajos estan sent genials, molt durs. Són un munt d'hores, però estem molt contents perquè tenir Kyle aquí és un regal per assajar i netejar la coreografia, que sempre es pot millorar”, ha explicat Chanel a través d'RTVE. Ho fa a l'Estudi 5 de Prado del Rey de Madrid acompanyada pels ballarins Exo Narcos, Josh Horta, Pol Soto, Raquel Caurín i Ria Pérez, sense revelar de moment cap detall més.

“Amb molts artistes necessites anys de treball perquè creixin i el fet que aquest equip hagi construït aquesta actuació en tan sols 3-4 dies diu molt del seu talent i el seu treball”, ha dit en declaracions recollides per RTVE el propi Hanagami, que ha col·laborat en el passat amb figures com Jennifer Lopez, Britney Spears o Justin Bieber.

assaig 2

Autor del vídeo coreogràfic més vist de YouTube de tots els temps, amb més de 4,4 milions de subscriptors, el nord-americà ha confessat que va ser ell qui va demanar sumar-se a l'equip de Benidorm Fest després d'escoltar la cançó de Leroy Sánchez i veure Chanel interpretar-la. “Crec que Chanel té moltes fortaleses. Sap cantar, ballar, actuar... i brilla en tot. Ella és el paquet complet”, ha destacat.

Estrena del videoclip

Aquest dilluns, 14 de març, la plataforma de RTVE Play recollirà a partir de les 12 hores l'estrena del videoclip del tema amb el qual Chanel es presentarà a la final del 14 de maig a Torí (Itàlia), 'SloMo'.

assaig 3

Dirigit per l'artista catalana Pawla Casanovas, “mostrarà una Chanel més diva del pop que mai: una dona empoderada propietària i protagonista de la seva vida en tres minuts en els quals el ball, la festa i una impactant il·luminació seran claus”, expluquen.

La menció a l'empoderament no és fútil, tenint en compte la polèmica que ha envoltat les últimes setmanes la lletra de la cançó, acusada de convidar a la prostitució i perpetuar clixés sexistes, una cosa que Chanel ha negat.

assaig 4

“Em sento orgullosa de cantar la lletra que estic cantant. Tothom té una opinió i és respectable, però tinc la meva i al final defenso aquest tema amb tot, amb la meva armadura de dona i d'ésser humà també, i m'ho passo molt bé”, va dir al seu pas aquesta setmana per actuar en el Festival de la Cançao de Portugal.

Redacció / Fotos-Vídeo: RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix