Comencen les Passions a Esparreguera i Olesa aquest mes de març

Els dos municipis són, probablement, les que més públic acullen i les que porten més anys representant

Les principals representacions de la Passió de Jesucrist, que se celebren a Olesa de Montserrat, Esparreguera, Ulldecona i Cervera, estan ultimant ja les seves funcions, que arrencaran aquest mes de març sense restriccions per la Covid-19. Les d'aquestes quatre poblacions són probablement les que més públic acullen i les que porten més anys representant La Passió, l'obra teatral que transporta a l'època de Jesús per viure alguns episodis de la seva vida, centrant-ho en la seva passió, mort i resurrecció.

FETbCHqXsAEdr2G

Renova la dramatúrgia

El diumenge dia 20 de març tindrà lloc la primera representació de la Passió a Olesa de Montserrat, que aquest any ha optat per renovar la dramatúrgia de l'espectacle per fer-lo més humà i proper. La resta de representacions tindran lloc els dies 26 de març, 3, 9, 15 i 24 d'abril i 1 de maig.

La Passió dEsparreguera

Trobada d’Europassió

Del 3 al 6 de març, Esparreguera acollirà la quarantena edició de la Trobada d'Europassió, un organisme d'àmbit europeu que reuneix totes les passions que se celebren a Europa. En la trobada participaran trenta-dues agrupacions de dotze països diferents. Coincidint amb aquesta visita, Esparreguera presentarà una nova versió 'àgil i dinàmica' en la qual es representarà un text elaborat de nou, sense mutacions entre els diferents quadres.

olesa passi

Els dies 5 i 12 de març i 24 i 30 d'abril tindrà lloc la representació d'aquesta nova versió, mentre que els dies 27 de març i 3, 10 i 15 d'abril es representarà la versió clàssica.

Redacció / Fotos: Passió Esparreguera i Olesa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix