Chanel, amfitriona de la Barcelona Eurovisión Party

La cantant d’Olesa de Montserrat participarà en el primer esdeveniment que donarà el tret de sortida a la resta de cites eurovisives de la temporada

Chanel, la representant d'Espanya en Eurovisió 2022, serà l'amfitriona de la Barcelona Eurovision Party, que tindrà lloc el dissabte 26 de març. La candidata espanyola interpretarà el seu tema "SloMo" en aquest esdeveniment que se celebrarà a la Sala Apol·lo de la ciutat comtal i estarà presentat pel ballarí Giuseppe di Bella i la drag queen Sharonne.

chanel final benidorm

La primera edició de la festa barcelonina serà un punt de trobada prèvia a Torí 2022, ja que assistiran uns vint participants de la 66a edició del certamen europeu. A ells s'uniran representants nacionals i internacionals d'altres edicions i llegendes del festival. Els artistes d'enguany Brooke (candidata d'Irlanda), Ronela Hajati (Albània) i We llauri Domi (República Txeca) també han confirmat que actuaran a la Barcelona Eurovision Party. Al costat d'ells, estaran Conchita Wurst (guanyadora d'Eurovisió 2014), Rosa López, (Espanya 2002), Senhit (San Marino 2011, 2020 i 2021), Sunstroke Project (Moldàvia 2010 i 2017) i Marta Roure (Andorra 2004).

chanel proxima representante de espana en eurovision 1

Aquest és el primer esdeveniment d'Eurovisió de tal magnitud a Barcelona, que donarà el tret de sortida a la resta de cites eurovisives de la temporada, com el London Eurovision Party, Israel Calling (dates encara per confirmar), Eurovision in concert d'Amsterdam (9 d'abril) o el PRE PARTY ÉS a Madrid (15 i 16 d'abril).

2ea8206b 722c 4920 96c1 fd2ba988af70 16 9 aspect ratio 1600w 0

La Barcelona Eurovision Party és una de les parades de la gira promocional de Chanel. L'artista s'ha proposat posar a ballar a tota Europa en 'slow motion' amb els ritmes urbà-llatins del seu tema, compost per Leroy Sánchez, Keith Harris, Ibere Fortes, Maggie Szabos i Arjen Thonen i amb una coreografia creada per Kyle Hanagami.

La primera parada serà Portugal, ja que Chanel ha estat convidada per l’RTP per participar en la seva la segona semifinal de la preselecció eurovisiva, el Festival dona Canção el pròxim 7 de març. A més, l'artista té pensat recórrer altres seleccions nacionals i altres prestigiosos programes de les televisions europees per a donar-se a conèixer en el vell continent. Que tremoli Europa perquè Chanel està decidida a coronar-se com la reina d'Eurovisió 2022.

Redacció / Fotos: Arxiu-RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix