Un dels Premis Goya 2022 marxa cap a Sant Just Desvern

Natàlia Albert va guanyar el guardó a la Millor Perruqueria i Maquillatge per la pel·lícula “Las leyes de la frontera”

Aquest cap de setmana es va celebrar els 36 Premis Goya organitzat per Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya. Una cerimònia que va tenir com a escenari el Palau de les Arts de València. Sense cap dubte, els guardons més importants que es concedeixen en el cinema espanyol.

Una de les grans triomfadores va ser la santjustenca Natàlia Albert, membre de l’equip de perruqueria liderat per Sarai Rodríguez, Benjamín Pérez i Nacho Díaz, encarregats de recollir el guardó en la categoria Millor Perruqueria i Maquillatge per la pel·lícula ‘Las Leyes de la Frontera’. Els premis Goya van ressaltar la gran feina de perruqueria i maquillatge per transportar els espectadors als anys 70. Destacaven el gran visionat de referents i molta documentació per adequar-se a la tonalitat i l’estètica determinada de l’època. 

Las leyes de la frontera 599669025 large

La pel·lícula estava nominada a la categoria conjuntament amb Almudena Fonseca i Manolo García per “El buen patrón”; Eli Adánez, Sergio Pérez Berbel i Nacho Díaz per “Libertad”; i Karmele Soler i Sergio Pérez Berbel per “Maixabel”.

Redacció / Fotos: Premios Goya-Arxiu-RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix