Versió reduïda i “més àgil i dinàmica” de la Passió d’Esparreguera

Tindrà una durada de dues hores i quart, mentre que la tradicional és de cinc hores

La Passió d'Esparreguera comptarà aquest any amb dues versions diferents de l'obra, la tradicional, que dura cinc hores, i una nova, de dues hores i quart, per oferir un espectacle “més àgil i dinàmic”. Així ho va anunciar ahir divendres el Teatre de la Passió d'Esparreguera en un comunicat en el qual va assegurar que aquest 2022 afronta “la temporada de la tornada a la normalitat amb molta il·lusió, ambició i embranzida.”

passió 2

Per a la versió reduïda de la Passió s'ha elaborat un nou text i s'han suprimit les mutacions existents als diferents quadres de l'obra, “d'aquesta forma s'aconsegueix que l'espectacle evolucioni amb rapidesa i pràcticament sense interrupcions”. Les representacions de la nova versió tindran lloc els dies 5 i 12 de març i 24 i 30 d'abril, mentre que la versió clàssica es podrà veure el 27 de març i el 3, 10 i 15 d'abril.

La versió tradicional de la Passió té una durada de cinc hores i està estructurada en dues parts, una que es representa al matí i una altra a la tarda.

passio 3

La direcció d'ambdues versions és a càrrec d'un nou equip encapçalat per Robert Gobern, que pretén “posar èmfasi en la interpretació dels personatges, donar més presència al poble i aconseguir que les escenes tinguin més intensitat i emotivitat.”

Així mateix, s'està treballant en noves tècniques i trucs que permetin obtenir més espectacularitat en diferents moments de la representació. Pel que fa a l'estètica de l'espectacle, s'han elaborat noves escenografies, s'ha modificat part del vestuari i s'estan creant noves projeccions.

 

Redacció / Fotos: Passió d’Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix