Rosalía es despulla a la portada de ‘Motomami’

La cantant sesrovirenca apareix nua i només portant posat un casc de moto

 

Rosalía va publicar anit la portada del seu esperat tercer disc, 'Motomami', en la qual apareix nua i només portant posat un casc de moto. La cantant de Sant Esteve Sesrovires no ha fixat cap data de llançament per al treball, si bé se sap que arribarà en algun moment d'aquest any, i ha avançat que aquest divendres estrenarà un nou tema i ha animat als seus seguidors que endevinin quin serà.

rosa despullada 2

De moment, Rosalía ja ha presentat un dels temes que estaran inclosos en el disc, 'La Fama', una bachata en la qual col·labora The Weeknd i que al novembre va debutar en el número dos de la llista Billboard Hot Latin d'Estats Units mentre que a Espanya va ser número u durant diverses setmanes. Després de 'La Fama', la cantant ha anat desvetllant petits avanços de les cançons que compondran la seva 'Motomami'.

Fa uns dies, sorprenia en publicar un brevíssim avançament de 'Bulerías', un tema que torna als sons flamencs i en el qual se li escolta cantar “y aunque a mí me maldigan a mis espaldas, de cada puñalaíta saco mi raba”, mentre ella fa voltes muntada en un 'quad'.

Encara que l'avanç més comentat de Rosalía va ser el 'Hentai', una indescriptible cançó a piano que va despertar infinitat de comentaris i bromes per la seva lletra: “te quiero ride, como mi bike. Hazme un tape modo spike. Yo la batí hasta que se montó, segundo es chingarte, lo primero Dios”. La reacció va ser tal que l'artista va arribar a preguntar a Twitter que si els “ofesos” per la lletra es trobaven bé. 'Saoko' i 'Candy', amb sons més propers a la música urbana, són uns altres dels avançaments compartits per l'estrella de la música.

FIRAr2PWYAcST10

En una entrevista amb la revista 'Rolling Stone' en espanyol Rosalía va definir el disc com el resultat “d’una experimentació molt gran”, en el qual les influències van d'Héctor Lavoe a Patti Smith, passant pel reguetón i Pedro Almódovar. “La meva carrera vull que sigui com una carta d'amor a totes les músiques que vull i aquest disc forma part d'això”, va afirmar l'artista sobre aquestes influències a les noves cançons.

Redacció / Fotos-Vídeo: Rosalía

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix