Olesa es mostra molt orgullosa de la seva veïna Chanel Terrero

Espera que, a partir d’ara, es conegui una mica més el municipi gràcies al fet que la cantant representarà Espanya al festival d’Eurovisió 2022

Els veïns d'Olesa de Montserrat es van despertar ahir diumenge amb la notícia que una de les seves veïnes, Chanel Terrero, representarà a Espanya en el festival d'Eurovisió i, encara que la majoria no l'havien sentit cantar fins ara ni s'esperava el seu triomf, s'han mostrat orgullosos i convençuts que guanyarà.

“Ai sí, ara que la veig en el vídeo sí que la conec”, ha comentat un veí de nom Pedro, quan li han ensenyat en el telèfon mòbil l'actuació de Chanel en el Benidorm Fest. “Doncs me n'alegro molt, és un orgull per a Olesa -ha afegit- i ho fa molt bé. El normal és que guanyi, però en aquestes coses sempre hi ha molta política pel mig i els països voten a qui volen.”

“Jo tampoc la conec gaire -ha agregat una altra veïna-, només una mica de vista, però m'alegro que hagi guanyat perquè poca gent coneix Olesa i ella donarà a conèixer el poble”.

f.elconfidencial.com original a2f 38b 22c a2f38b22c6ae59a34dc1412704bc3241

Chanel, que dissabte a la nit va guanyar el Benidorm Fest i viatjarà a Torí per representar a Espanya a Eurovisió, és de pares cubans i resideix a Olesa de Montserrat des de nena. La cubanocatalana es va imposar a una altra catalana, Rigoberta Bandini, que partia com a favorita i havia rebut molts suports a les xarxes socials, entre ells el de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va dir sentir-se identificada amb el missatge feminista de la seva cançó 'Ai mamà'.

61f676e4b63fb

Rigoberta Bandini va ser la més votada pel públic, així i tot el vot del jurat va fer inclinar la balança cap a Chanel, que ahir va rebre el suport dels seus paisans d'Olesa de Montserrat, però també ha hagut de llegir a les xarxes els laments dels quals continuen defensant que Bandini és l'autèntica guanyadora del Benidorm Fest.

Fins i tot el conseller d'Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, es va pronunciar a través del seu compte de Twitter i va dir que Rigoberta Bandini és “la guanyadora per a molta gent.”

Redacció / Fotos: RTVE-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix