L’olesana Chanel representarà Espanya a Eurovisió 2022

La cantant, d’origen cubà, va guanyar ahir el Benidorm Fest amb “SloMo”

El Baix Llobregat torna a tenir un representat a Eurovisió. Si no fa poc més d’un mes el cornellanenc Levi Díaz va representar Espanya a Eurovisió Júnior, aquest cop serà l’olesana Chanel la que participarà en la propera edició del certamen musical que se celebrarà el proper 14 de maig a la ciutat italiana de Torí.

686b8b00 230a 4ad6 8aa5 55cb43070d2f 16 9 discover aspect ratio default 0

La d’Olesa de Montserrat, de trenta anys, va obtenir el bitllet per Eurovisió després de guanyar ahir el Benidorm Fest amb una actuació brillant, que no va deixar ningú indiferent. Tant l’execució com la coreografia van ser perfectes i amb una veu que li va acompanyar durant tota la seva posada en escena. Va ser la triada pel jurat i la favorita del vot demoscòpic. En la semifinal i també la final: va obtenir 96 punts, per davant de Rigoberta Bandini (91).

La interpretació de Chanel és una coreografia calculada al mil·límetre i ideada per Kyle Hanagami, coreògraf de JLo. Quant a la cançó, també hi ha un gran equip darrere. Leroy Sánchez, Keith Harris, Ibere Fortes, Maggie Szabos i Arhen Thonen són compositors i cantants que han treballat amb estrelles mundials com Michael Jackson, Madonna Black Eyed Peas, Pitbull, DJ Tiësto…

MS3gSbF7

Qui és?

A més de cantant, Chanel Terrer és ballarina i actriu. Va néixer a l'Havana (Cuba) en 1991 i es va criar des dels quatre anys a Espanya, on es va formar en ballet, clàssic, jazz, gimnàstica rítmica, cant i interpretació. Va participar en produccions com 'El Rei León' i 'Mamma Meva!' fins a convertir-se en la protagonista de grans musicals. Aviat serà la protagonista del nou musical de Nacho Cano, 'Malinche'.

img2.rtve

zQyRq77H

Com a ballarina, ha arribat a ballar al costat de Shakira durant de la gala dels MTV Europe Music Awards (EMAS) de 2010. I com a actriu l'hem vist en diverses sèries d'RTVE com a 'Àguila Vermella', ‘Gym Tonic’, 'Wake Up', 'El Continental' o "Cupido".

Redacció / Fotos-Videos: Arxiu-RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix