El taller de Ricard Bofill a Sant Just obrirà el 26 i 27 per retre-li homenatge

A partir de les 9 hores del dia 26 i, de forma ininterrompuda, es podrà visitar fins dijous, 27 de gener, a les 18.00 hores

El taller d'arquitectura del desaparegut Ricard Bofill, situat a l'edifici de la Fàbrica de Sant Just Desvern, obrirà les portes els dies 26 i 27 de gener perquè els seus amics i seguidors puguin acomiadar-se d'ell, segons un comunicat fet públic avui dilluns. El taller s'obrirà a les 09.00 hores del dia 26 i, de forma ininterrompuda, es podrà visitar fins dijous, 27 de gener, a les 18.00 hores.

1200px Taller dArquitectura Sant Just Desvern

ricardo bofill taller arquitectura 27 bis 2

Les inscripcions per poder participar en aquest homenatge estan obertes a través de la pàgina web https://homenaje-ricardo-bofill.eventbrite.es.

CARBONELL DSC0520 600x411

Ricard Bofill, reconegut arquitecte de projecció internacional i llarga trajectòria, amb obres com la Place de l'Europe de Luxemburg, la Nueva Castellana de Madrid, el barri Antigone de Montpeller (França) o l'ampliació de l'aeroport de Barcelona, va morir el passat dia 14 als 82 anys d'edat. També va ser l’arquitecte de l‘emblemàtic  edifici Walden 7 de Sant Just Desvern.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix