Levi Díaz passa amb nota davant el jurat a Eurovisió Júnior

El cantant cornellanenc va completar una primera fase amb una actuació resolutiva, plena d’emoció i sense errades

Levi Díaz va completar la primera fase d’Eurovisió Júnior 2021 amb una excel·lent nota. El jove cantant cornellanenc es va mostrar emocionat, resolutiu i sense errades, segons els especialistes en aquest concurs. Una primera fase centrada només amb la puntuació que havia d’atorgar el jurat (50% de la nota final).

img2.rtve

Amb la cançó Reír va encomanar il·lusió i emoció durant tota la seva actuació. Una actuació on Levi Díaz va estar acompanyat per quatre ballarins, que van estar a un bon nivell. A més es va veure molt còmode a l’escenari de La Seine Musicale de París i va completar una participació sense errades, que sí va mostrar durant els assajos anteriors.

FG7UBmpWYAQBgGG

La prova de foc arriba avui, a partir de les 16 hores. Una cita on pràcticament tots els nois van estat de luxe. Díaz actuarà en la posició 16. El representant d'Espanya cantarà just després de Països Baixos i abans de Sèrbia. Armènia, Macedònia del Nord i França parteixen com a favorites per a guanyar l'edició número 19 del certamen infantil.

FGlUJBLWYAsvAYF

Avui 19 de desembre, just abans de la final, la web oficial emetrà un programa especial des del backstage, seguit de la gran final del festival a les 16 hores, comentada per Julia Varela i Tony Aguilar. Els usuaris disposaran de la informació completa de l'esdeveniment en un minut a minut en la web. A la finalització del concurs es tornarà a connectar des de la zona de delegacions per a veure la reacció de Levi després de la seva actuació i li seguirà la mítica roda de premsa del guanyador de 19.00 a 20.00 hores.

FG1NqI0XEAoKv Y

Ordre de les actuacions:

  1. Alemania: Pauline – Imagine Us
  2. Georgia: Niko Kajaia – Let’s Count The Smiles
  3. Polonia: Sara James – Somebody
  4. Malta: Ike & Kaya – My Home
  5. Italia: Elisabetta Lizza – Specchio 
  6. Bulgaria: Denislava & Martin – Voice Of Love
  7. Rusia: Tanya Mezhentseva – Mon Ami
  8. Irlanda: Maiú Levi Lawlor – Saor 
  9. Armenia: Maléna – Qami Qami
  10. Kazajistán: Alinur Khazim & Beknur Zhanibekuly – Ертегі әлемі 
  11. Albania: Anna Gjebrea – Stand By You
  12. Ucrania: Olena Usenko – Vazhil
  13. Francia: Enzo – Tic Tac
  14. Azerbaiyán: Sona Azizova – One Of Those Days
  15. Países Bajos: Ayana – Mata Sugu Aō Ne
  16. España: Levi Díaz – Reír
  17. Serbia: Jovana & Dunja – Oči Deteta
  18. Macedonia de Norte: Datje Muzika – Green Forces
  19. Portugal: Simão Oliveira – O Rapaz

Votació

Eurovisió Júnior ha obert dues finestres de votació: la primera, entre divendres 17 de desembre a les 20.00 h i diumenge 19 a les 15.59 hores (just abans que comenci el festival); la segona finestra de votació s'obrirà quan acabin d'intervenir tots els participants en directe, durant quinze minuts aproximadament.

L'audiència podrà votar per fins a tres concursants, incloent-hi el del seu mateix país. Aquest és l'enllaç de votació:

https://vote.junioreurovision.tv/

Redacció / Fotos: RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix