Cornellà, molt pendent de l’actuació de Levi Díaz a Eurovisió Júnior

L’Ajuntament ha habilitat una pantalla gegant a l’Auditori de Sant Ildefons per seguir la participació del jove cantant

Ha arribat el gran moment per a Levi Díaz. Aquest dissabte i diumenge -18 i 19 de desembre-, el jove cantant cornellanenc participarà en concurs musical Eurovisió Júnior, que se celebra a París. Dissabte participarà només davant el jurat -sens públic-, mentre que diumenge espectacle començarà a les 16.00 hores amb públic. Díaz ha d'intervenir en la setzena posició d'un total de dinou participants.

lHXAxuQa

Per això, l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat habilitarà diumenge a l’Auditori de Sant Ildefons amb una pantalla gegant per a tothom que vulgui seguir en directe per RTVE l'actuació i donar suport al jove cantant. Per motius de seguretat l’aforament serà limitat (accés lliure fins al límit d’ocupació) i s'aplicaran les mesures sanitàries vigents.

img2.rtve 1

“Estic súper emocionat”, afirma Levi, que somia des de fa setmanes amb l'escenari de la Seine Musicale de París: “M'he imaginat moltes vegades. M'he imaginat gaudint-ho, vivint al màxim l'experiència, que només t'ocorre una vegada en la vida”, comenta. Sobre la posada en escena, prefereix mantenir el secret el màxim possible: “Tindrà un ball súperenèrgic, té molt “power. Jo crec que us agradarà molt i quan ho vegeu us animarà a ballar”, diu. I sobre la cançó, té clar que té un missatge molt contundent i necessari.

94fe0e61 e4c8 4119 8642 a0a7565ae2ef

“Reír té un missatge molt important i molt clar. Qualsevol que escolti la cançó es queda amb els conceptes de riure, ballar, esperança… Volem crear una revolució de sentiments, perquè hem passat un any molt dolent. Volem fer una revolució i convertir aquests sentiments dolents en bons. A viure la vida. És el missatge que volem transmetre a tota Europa i al món sencer. La música i l'art poden canviar el món”, explica.

Levi Díaz té 13 anys i aquest any va ser el guanyador del concurs televisiu ‘La Voz Kids’. Abans, el 2019, ja va guanyar el concurs 'La Veu de Cornellà' en la categoria de joves, a més de rebre el reconeixement del públic amb el guardó al concursant més carismàtic.

Votació

Eurovisió Júnior obrirà dues finestres de votació: la primera, entre divendres 17 de desembre a les 20.00 h i diumenge 19 a les 15.59 hores (just abans que comenci el festival); la segona finestra de votació s'obrirà quan acabin d'intervenir tots els participants en directe, durant quinze minuts aproximadament.

L'audiència podrà votar per fins a tres concursants, incloent-hi el del seu mateix país. Aquest és l'enllaç de votació:

https://vote.junioreurovision.tv/

Redacció / Fotos-Vídeos: RTVE-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix