La Bien Querida, Sidonie i Gasca actuaran a les festes de Sant Feliu

Es dóna la circunstància que les tres bandes tenen relació amb la localitat. La Bien Querida, banda liderada per la cantant i compositora bilbaïna Ana Fernández Villaverde i pel guitarrista i productor santfeliuenc David Rodríguez, està a punt de publicar el seu esperat tercer disc, després dels celebrats “Romancero” i “Fiesta”. Aquest nou treball, “Ceremonia”, estarà enllestit a principis del mes de novembre.

De la seva banda, el grup de pop independent Gasca, amb base a Sant Feliu de Llobregat, està treballant en un nou disc després d’una llarga temporada de silenci. Serà una bona oportunitat per comprovar el seu estat de forma a l'escenari.

Sidonie, un trio que ja no necessita presentació i que compta amb un resident a Sant Feliu entre els seus integrants, completa el cartell del triple concert.

Redacció | Foto: La Bien Querida (Foto d’Alberto Mollón)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix