El Festival Internacional de Pallassos canvia de dates

El XV Festival de Pallassos, Memorial Charlie Rivel, avança la seva celebració per tal d'aprofitar un clima més adequat per a les actuacions al carrer. La mostra inclourà en aquesta edició més actuacions populars i al carrer, segons informen des de l'Ajuntament de Cornellà.

La programació del certamen biennal encara no s'ha donat a conèixer, però sí ha transcendit que comptarà amb una carpa central a la plaça de Catalunya per a acollir les actuacions de tarda i nit, així com que donarà un major protagonisme a les actuacions populars amb propostes per a tots els públics.

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat, Memorial Charlie Rivel, es celebra cada dos anys i està organitzat per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. La catorzena edició va tenir lloc entre el 19 i el 28 de novembre de 2010.

Els italians Colombaioni, Leo Bassi, el rus Slava Polunin, l'americà Bello Nock o el grup argentí Les Luthiers són algunes dels centenars de companyies i artistes que han passat pel Festival.

Diversos registres

Des de l’Ajuntament recorden que el Festival va néixer per homenatjar el pallasso català Charlie Rivel i el seu objectiu principal és “mostrar al públic l'ampli ventall de registres del llenguatge del pallasso: des dels de circ tradicional fins als muntatges més innovadors i experimentals passant per les actuacions al carrer”.

I subratllen que el festival s'alça com una plataforma per donar a conèixer “pallassos de renom internacional però desconeguts en el nostre país en cadascuna de les diferents escoles d'aquest art: l'estil dels pallassos de l'est, mestres del mim; el clown de to reflexiu, o qui prefereix l'humor de l'absurd i la ironia mordaç”.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix