Els vicentins Love of Lesbian preparen la seva gira pels Estats Units

Van ser nominats als Latin Grammy en les categories de millor àlbum pop/rock (V.E.H.N.), millor cançó rock (“El Sur' Ft. Bunbury) i millor cançó pop/rock (“Cosmos Antisistema Solar)

Love of Lesbian van estar als Estats Units per defensar les seves tres nominacions als Latin Grammy i, de pas, aplanar el terreny per la gira que el proper any els portarà a les sales de concerts de ciutats com Los Angeles i San Francisco. No van poder aconseguir cap premi, però l’experiència va ser inoblidable.

FEhjCr VkAIR9zQ

“Sempre partim de la premissa que sortirà malament, llavors això ens crea una cuirassa i protecció perquè tot el que pot passar sempre serà millor', va dir Jordi Roig al costat dels seus companys a la ciutat de Las Vegas (EUA), on es van lliurar els premis més importants de la música llatina. La banda espanyola va ser candidata a tres guardons en les categories de millor àlbum pop/rock (V.E.H.N.), millor cançó rock (“El Sur' Ft. Bunbury) i millor cançó pop/rock (“Cosmos (Antisistema Solar)”).

FAYHSLdWQAwHzA8

Malgrat que 'V.E.H.N. (Viaje Épico Hacia la Nada)' és un disc que mostra l'evolució dels músics de Sant Vicenç dels Horts, amb sons més potents i col·laboracions de primer nivell, Balmes creu que la nominació és un reconeixement de llarg recorregut. “Ha canviat el nostre entorn, no nosaltres. No pecaré de modest, però crec que hi ha uns quants discos que mereixien estar nominats. Simplement és que anem sent més coneguts, no a nivell de gent, sinó d'indústria”, explica el cantant.

Així, els autors d''Allí donde solíamos gritar' opinen que l'interès que han despertat a Llatinoamèrica ha contribuït al fet que l'Acadèmia Llatina de l'Enregistrament, institució radicada a Miami, es fixi finalment en el seu treball. “Va ser com la tercera vida del gat. Gairebé com una energia renovada quan a Espanya el circuit començava a ser monòton”, descriu Balmes, matisant que per “monòton” es refereix a un terreny de “no sorpresa”. “Després ho llegeixes i queda rar”, rectifica.

FEfCQptUYAgeRla

Encara que el músic i també escriptor defensa que Love of Lesbian segueix sent “una banda que canta sobre el que li passa als carrers de Barcelona”, els colors, accents i sons de l'altre continent estan influint més que mai en les noves composicions del grup.

I el públic està responent, ja que la formació no oblida el concert del 2018 en el qual va celebrar el seu vintè aniversari davant 10.000 espectadors congregats a l'Auditori Nacional de Mèxic. “No tenia sentit que la música estigués viatjant a altres països i nosaltres ens quedéssim a la mateixa coordenada”, recorda Julián Saldarriaga.

FEbL6PmWYAUYGF4

El grup va viatjar a Las Vegas amb un consell per gaudir dels Latin Grammy, “si vens a prendre-t'ho seriosament t'avorriràs”, i la intenció de promocionar la seva gira pels Estats Units, una mica més important que el copet d'ànim a l'esquena que suposen els premis.

En concret, Love of Lesbian actuaran el 23 de març del 2022 a Sacramento, el 24 a San Francisco, el 25 a Los Angeles, el 27 a Anaheim i acabaran el 29 de març a San Diego.

FEV8TWvX0AM3oRP

“De vegades tens cert sentiment d'inferioritat o de ser un infiltrat que no va amb totes les armes, si ho compares amb altres convidats que van amb un seguici i entenen el llenguatge que cal tenir aquí”, precisa Balmes.

Redacció / Fotos: Love of Lesbian

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix