Joan Dausà trenca el silenci discogràfic amb ‘Ho tenim tot’

El cantant de Sant Feliu de Llobregat iniciarà una gira el pròxim 25 de novembre al Palau de la Música de Barcelona

Joan Dausà va treure divendres a la venda 'Ho tenim tot', un àlbum optimista i vital que arriba després de tres anys de silenci discogràfic i que presentarà en directe en una gira que començarà el proper 25 de novembre al Palau de la Música de Barcelona.’Ho tenim tot' és el quart treball d'estudi del cantant de Sant Feliu de Llobregat, que en aquesta ocasió ha comptat amb la producció de Santos&Fluren i Dídac Fernández, segons ha informat la seva discogràfica.

Im9toG K

El disc arriba després d''Ara som gegants', un àlbum amb que va estar de gira fins a principis de 2019, moment en el qual va anunciar que tenia intenció abandonar els escenaris una temporada per compondre amb tranquil·litat les cançons del seu següent treball.

La pandèmia va fer que aquesta parada fos una mica més llarga d'allò esperat, però el músic ha aprofitat el temps: ha ofert concerts multitudinaris per 'streaming', ha vist com la seva cançó 'Tot anirà bé' es convertia en un dels himnes del confinament i ha organitzat un festival propi anomenat 'Respira' a la ciutat greco-romana d'Empúries.

FBIPaUWXsAYmEES

'Ho tenim tot' comença amb 'La vida és més que això', una reflexió de fins a quin punt estem desconnectats de la vida real, i segueix amb 'Que vingui algú', un crit d'auxili per als moments de feblesa. Altres cançons destacades són 'Omple de vida els pulmons', una invitació a creure en la vida i deixar-se portar, i 'Buenos Aires', una història d'amor que va ocórrer fa 20 anys.

La cançó que dona títol al disc, 'Ho tenim tot', és un tema optimista que reivindica la felicitat com a actitud personal i que marca el to d'un disc que no s'oblida de les persones que han perdut la vida durant la pandèmia, als quals dedica 'No me'n vaig sense vosaltres'.

Redacció / Fotos: Pau Dausà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix