El festival de cinema TerrorMolins celebra el seu quarantè aniversari

Hi ha programades unes dues-centes pel·lícules on s’estrenen deu catalanes, trenta-set nacionals, set europees, vuit internacionals i quatre mundials, entre llargmetratges i curts

TerrorMolins, de Molins de Rei, obrirà el pròxim 5 de novembre la seva quarantena edició amb una programació presencial i en línia que inclou gairebé 200 títols i comptarà amb més de seixanta convidats. El festival de cinema es podrà seguir a través del web del festival —on es retransmetran bona part de les activitats no presencials— i a Filmin, plataforma en la qual es podran veure fins a 89 pel·lícules.

present molins 2

El municipi baixllobregatí acollirà desenes de projeccions i activitats presencials que pretenen recuperar l'esperit col·lectiu i festiu del certamen, segons han explicat aquest dimecres en conferència de premsa l'alcalde, Xavi Paz, i l'equip directiu del festival. El festival ha informat que hi ha més de 150 persones acreditades, comptant uns seixanta convidats i els jurats d'aquest any. La programació comprèn deu estrenes catalanes, trenta-set estrenes nacionals, set europees, vuit internacionals i quatre mundials, entre llargmetratges i curts. A la Secció Oficial, els cineastes que assistiran al festival per presentar les seves obres són Fernando González Gómez i Raúl Cerezo, amb 'La pasajera'; i Fercks Castellani i l'actor Javier Godino, amb 'Lo inevitable'.

present molins 3

Una altra de les principals seccions del TerrorMolins, 'Being Different', amb les propostes més arriscades i singulars, comptarà amb la presència de Johannes Grenzfurthner i Chino Moya, tots dos presents per a l'estrena nacional dels seus respectius films, 'Masking Threshold' i 'Undergods'.  De la secció 'True Survivor', el cineasta bielorús Vladimir Zinkevich assistirà al festival amb la seva comèdia de terror psicotròpic 'Spice Boyz', i el gallec Javi Camino presentarà 'Jacinto'.

Les seccions de curtmetratges també comptaran amb presències destacades, com el director finès Juho Fossi ('Expectancy'), la iraniana Sheida Sheikhha ('Nevermore'), l'argentí Federico Sproviero ('Cómo lavarse las manos mientras la civilización colapsa').

Redacció / Fotos: TerrorMolins

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix