Darren Hayman i La Casa Azul encapçalen l’Altaveu 2012

Els Amics de les Arts presentaran el seu nou disc, "Espècies per catalogar", mentre que La Casa Azul, un grup liderat per Guille Milkyway, portarà un espectacle de llum i tecnologia.

Grups de fora

El certamen recupera la presència internacional amb la presència dels britànics Darren Hayman i The Whip, una banda més orientada a la pista de ball que no el pop-folk del primer.

La programació continua amb Txarango, saba nova de mestissatge i fusió de reggae, son i notes de rumba d'una gran classe musical i literària; L'Orquestra Àrab de Barcelona, sons nord-africans amb arrels catalanes; Mendetz, pop amb sintetitzadors i guitarres contundents, i Las Migas, reines del flamenc renovat.

Com és habitual, també hi ha un apartat dedicat a l'Altaveu Frontera, amb l'objectiu de promoure autors emergents, en aquesta ocasió el pop d'autor de Tona Gafarot, Albert Freixas, Esther Condal i Yacine & the Oriental Groove. Tots ells estaran acompanyats d'uns convidats de luxe: els swingers Los Mambo Jambo i el pop-rock peculiar dels Manos de Topo.

Més info: http://www.festivalaltaveu.cat/index.php

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix