Levi Díaz guanya La Voz Kids 2021

El cornellanenc va tornar a fer una brillant interpretació sobre l’escenari a la Gran Final del concurs de cant

Levi Díaz va poder complir el seu somni… Tornar a concursar a La Voz Kids i, a més, aconseguir guanyar l’edició d’aquest any. El jove de Cornellà de Llobregat va tornar a demostrar el seu talent musical a la Gran Final. No ha estat un camí fàcil pel baixllobregatí, però va saber superar tots els obstacles per anar passant fases i arribar a la final. El cornellanenc, de només 11 anys, i Melendi, el seu coach durant tot el concurs, no van poder amagar la seva gran alegria i emoció quan Eva González va dir el nom del guanyador. Un exemple que constància i esforç tenen la seva recompensa. El nen d’“eterna somrisa”, com el va definir la presentadora sevillana. 

levi final 2

Díaz va arribar a la Gran Final amb altres set joves promeses. I precisament l’equip de Melendi va ser el primer a actuar. El cornellanec va apostar per ‘Never enogh’ de la pel·lícula ‘The greateast showman’, mentre que el seu company, Jesús del Rio, va escollir ‘The final countdown’ del grup Europe. El coach va acabant per decantar-se per Levi Díaz. “Un consell, mai us rendiu perquè l’any passat ningú es va girar a les audicions i aquest soc finalista amb Melendi. Això vol dir molt”, va dir. Rocio Avilés (equip David Bisbal), Lola Avilés (equip Vanesa Martín), Nazaret Moreno (equip Rosario Flores) van ser els altres candidats escollits.

levi final 3

Amb els quatre seleccionats arribava l’hora de les actuacions, on Levi Díaz va realitzar una brillant interpretació sobre l’escenari cantant ‘Mama no’ juntament amb Pablo López, ja que Melendi no va poder assistir personalment al plató de La Voz Kids.

levi final 4

levi final 5

Finalment, va arribar l’hora de la veritat. El públic, a través de les seves votacions, va decidir proclamar guanyador de la segona edició de La Voz Kids a Antena 3 a Levi Díaz. El  cornellanenc va obtenir un premi de 10.000 euros de beca per a la seva formació musical i la possibilitat de gravar un single amb Universal Music. “Grande mi niño. Sigue así y será muy complicado que no seas feliz”. Siempre he visto en Levi algo muy especial, es un niño maravilloso que tiene clarísmo lo que quiere. Me alegro mucho por él", va explicar Melendi molt emocionat.

mrJESUmZ

Així, després d’intentar-ho la passada edició i no haver pogut entrar en el programa, Levi Díaz va complir el seu somni amb escreix. Mai deixis de lluitar pels teus somnis.

Redacció / Fotos: Antena 3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix