Una obra de Jaume Plensa podria lluir a l’entrada principal del Liceu

El projecte podria tenir relació amb la remodelació pendent de la marquesina de ferro, cristall i zinc

El Gran Teatre del Liceu té sobre la taula un projecte que permetria incorporar una obra de l'escultor català Jaume Plensa a la façana de l'edifici, segons informa aquest dijous La Vanguardia. Fonts del Liceu han confirmat que “existeix un projecte en procés d'aprovació”, però que no s'anunciarà de forma oficial fins que estigui admès.

Jaume Plensa és un artista plàstic de fama internacional nascut a Barcelona, poc present a la seva ciutat natal fins que el passat 2016 els barcelonins van demanar que una escultura que s'havia col·locat temporalment davant del Palau de la Música es quedés en el seu emplaçament i l'artista va fer una cessió de la seva obra 'Carmela'.

Captura de pantalla 2021 07 22 a las 16.00.45

El projecte de Plensa que el Liceu té entre mans podria tenir relació amb la remodelació pendent de la marquesina de ferro, cristall i zinc. Els responsables del Gran Teatre del Liceu ja han mostrat en anteriors ocasions la seva intenció de renovar la façana que s'obre a les Rambles de Barcelona.

L'artista visual català Frederic Amat va presentar fa cinc anys un projecte que pretenia incorporar anells de ceràmica a la paret exterior de l'edifici, que va aixecar una agra polèmica i finalment va ser desestimat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix