Sant Joan Despí ja viu la Festa Major 2021

Hi haurà gairebé una trentena de propostes que es faran en espais a l'aire lliure i per a totes les edats

Tot a punt per a la Festa Major de Sant Joan Despí. L'Ajuntament va obrir dimecres 16 de juny la reserva d'entrades per a les activitats que es faran amb cita prèvia. En total, gairebé una trentena de propostes que es faran en espais a l’aire lliure perimetrats, amb el públic assegut i amb control d’accés amb cita prèvia per tal d'evitar aglomeracions i complir les restriccions sanitàries. La reserva d'entrades es fa al webcitaprevia.sjdespi.cat

pep callau 0

Entre les activitats que es fan amb cita prèvia hi ha el pregó d'Elena Gadel; els concerts d'Hotel CochambreSUUDoctor PratsElena Gadel i Marta RoblesSweetness, la Balkan Paradise OrchestraRock&Baix, l'Orquestra Swing Latino, l'Escola de Música Enric Granados i Laud'Ars; els tributs a Mecano, Fito i Fitipaldi, Camilo Sesto i El Último de la Fila; l'espectacle de màgia dels mags Ramó i Roger Belso; les Revetlles de Sant Joan; l'espectacle de foc, llum i música de la Colla de Diables; el Festival Flamenco del Centro Cultural Vicente Aleixandre; els espectacles de Guillem Albà i d'Agustín Jiménez; les sardanes, les havaneres i les castanyoles; i els espectacles infantils de Pep Callau i els PepsicolenLos HerreritaAnimàliaGuga&Silvia i de la companyia Txema Muñoz.

Les entrades són gratuïtes. Cada persona pot reservar cinc localitats per espectacle. Si no s'hi pot assistir, cal anul·lar la reserva per a què altres persones se'n puguin beneficiar. A les persones que no anul·lin la reserva quan no hi puguin anar, els seran anul·lades, automàticament, la resta de reserves que tinguin.

Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats obriran 45 minuts abans del seu inici. Tothom ha de ser a l'espectacle 15 minuts abans de començar l'actuació. Si no és així, s'obriran els espais buits per a les persones que no hagin pogut reservar. No es podrà accedir als recintes amb beguda ni menjar, ni s'hi podrà fumar.

1dcdff53 fe7e 4c53 63f0 08d92e3b1273 

Pregó 

Enguany el pregó de la Festa Major anirà a càrrec de la cantant i actriu Elena Gardel. L'acte se celebrarà el 22 de juny a les 19.30 hores a la plaça de Catalunya. 

PROGRAMA FESTA MAJOR 2021 (clica aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix