Setze països presenten 180 obres a la Biennal de Ceràmica d’Esplugues

Des de l’Ajuntament d’Esplugues han destacat que la mostra ha acoseguit enguany un rècord de participació i ha consolidat de manera decisiva el seu caràcter internacional.

Els països de procedència dels artistes són Japó, Portugal, Alemanya, Itàlia, Israel, Bèlgica, Xile, Taiwan, Suècia, Irlanda, Equador, Croàcia, Holanda, Malàisia, Egipte i Espanya. Un total de 29 dels participants són de Catalunya i 30 de la resta d’Espanya.

30 obres finalistes

El passat 11 de juliol, el jurat –integrat per la ceramista M. Teresa Capeta, el president de l’Associació de Ceramistes de Catalunya i modelista Claudi de José i el crític d’art Claudi Puchades– va realitzar la preselecció provisional, que va donar com a resultat una trentena d’obres que competiran en aquest certamen.

El 30 d’octubre es faran públics els tres premis de la Biennal de Ceràmica d’Esplugues: Premi Ciutat d’Esplugues, dotat amb 4.000 euros i patrocinat per Nestlè España S.A.; Premi Angelina Alós, de 3.000 euros, patrocinat per FIATC Assegurances; i Premi Pujol i Bausis, dotat amb 2.000 euros, patrocinat per Soler i Sauret S.A.

Redacció | Foto: Ajuntament
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix